Het derde seizoen gaat van start!

Welkom terug bij Stichting WuWei!vlag

We gaan het derde seizoen in en hebben al een behoorlijk vol programma voor 2018. Wilt u weten wat u hebt gemist, of kunt verwachten? Kijk naar de impressie van het seizoen 2017. De WuWei heeft groot onderhoud gehad en is er weer klaar voor. Nu nog wat mooi weer en in april steken we weer voor het eerst van wal. Wees welkom! Als gast of als donateur!

Michiel Soeters

 

Leden WV De Amer steunen Stichting WuWei

De WuWei ligt in de haven van Drimmelen schipper Michiel is lid van Watersport Vereniging De Amer. Helaas moet de watersportvereniging afstand doen van haar clubhuis. Tijdens het afscheidsfeest op zaterdag 14 april hebben de leden gul gedoneerd.

Lees verder...

 

Impressie 2017

2017 was het tweede vaarseizoen voor Stichting WuWei. En met acht tochten een groei van 50% ten opzichte van 2016. Vaartochten voor Inloophuis Toon in Waalwijk, vaartochten voor mensen die via Stichting Vaarkracht een tochtje wilden maken – en waarvoor de WuWei dan ook gewoon van wal steekt – en een tocht met onze hoofdsponsor Delta Zuid.

Lees verder... 

Nieuwe sponsor: Het Witte Huis in Drimmelen

We zijn blij om dit seizoen Grand-Café Het Witte Huis als sponsor te mogen verwelkomen. De enthousiaste eigenaar de heer Brenner Verhagen was meteen verkocht toen hij het verhaal van Stichting WuWei hoorde. Aangezien Brenner zelf sloepen verhuurt, heeft hij een nauwe band met de watersport. Zijn Grand-Café ligt middenin de nieuwe jachthaven van Drimmelen, vlakbij de ligplaats van de WuWei.

Lees verder...

 

Tijdink en Tijdink: topper & topper

De dames Myriam en Evelien Tijdink hebben ook in seizoen 2017 weer bewezen dat ze toppers zijn in het verwennen en verrassen van onze gasten aan boord van de WuWei.

Lees verder...

 

De WuWei is er weer klaar voor!

Het winterseizoen is er ook voor onderhoud. De WuWei dient voor haar gasten 100% in orde te zijn. Daarom laten we elke winter de motor door een gespecialiseerde Volvo Penta dealer onderhouden. Daarnaast zijn dit jaar de mast en de tuigage volledig gecontroleerd en onderhouden. Het nodige poetswerk in de afgelopen weken maakt het onderhoud compleet.

Lees verder...

Meevaren als gast?

Er is in 2018 nog wel plek voor een tocht met de WuWei. Kijk snel op onze website voor het programma, voor je het weet zijn de data vergeven!

Klik hier voor de link naar de vaarkalender.

Donateur of sponsor worden?

Voor de dekking van de kosten in 2018 kunnen we nog wat donaties gebruiken! En voor de continuïteit richting 2019 en verder zijn structurele sponsoren en terugkerende donateurs meer dan welkom!!

Weten wat de Stichting WuWei doet? Een keer kennismaken? Of zelfs een dagje mee als sponsor? Het is allemaal bespreekbaar. Neem gerust contact op en maak kennis met de Stichting WuWei!

 

\